Alguns consells a l’hora d’escollir la teva nova llar

Potser podríem dir que des de sempre els pisos alts a ciutat són els preferits per la majoria. Però llastimosament els àtics amb les seves terrasses que ens permeten gaudir de les vistes i espai a l’aire lliure s’han convertit avui dia en els menys saludables.

Els efectes nocius de la radiofreqüència que emeten les antenes de telefonia instal·lades a alguns terrats fan que gaudir-ne d’ells pugui comportar un risc per a la nostra salut encara que malgrat tot també hi hagi solucions per a això.

Existeixen també formes d’evitar que aquestes radiacions entrin dins de casa.

És molt important controlar com estan els capçals dels nostres llits. Un lloc crític on hi passem moltes hores. Podria haver-hi camp electromagnètic de la nostra pròpia instal·lació elèctrica i si les habitacions donen al pis del veí, és important assegurar-se que no hi hagi darrere un router wi-fi o un telèfon sense fil. Cosa massa freqüent a la vista del que sovint ens trobem.

REDIACION2

El nostre descans o directament la nostra salut pot veure’s influïda per això. Saber-ho és possible si contractem els serveis d’un domoterapeuta que amb els seus aparells ens dirà el que hi ha i ens donarà una solució en el cas que fos necessari sense haver d’implicar als nostres veïns.

Evitar fer coincidir la paret de la cuina i els seus electrodomèstics amb les parets d’una habitació on hi hagi el llit de dormir per evitar que el camp electromagnètic afecti l’habitació contigua és també una molt bona recomanació a observar.

Seria el mateix cas si en comptes de la cuina fos un despatx amb els seus ordinadors, impressores telèfons DECT, routers wi-fi, etc…..

detector

Aquests són alguns bons consells i exemples, però existeix un gran desconeixement en tot aquest àmbit i altres aspectes que tractem en Domoterapia com l’efecte de les geopatíes o les afectacions històriques del terreny on s’ha construït l’habitatge que poden minar silenciosament dia a dia la nostra salut a les cases i als quals també es dóna solució.